Underkläder – vem hade trott att jag skulle jobba med det?

Jepp, då har jag hittat en fantastisk hobby: underkläder! Ja visst låter det bra?:) Och det är det också!

Ja, det handlar alltså om alla delar av underkläder men huvudsakligen bh’ar då det är detta plagget som är så komplicerat och många har svårt att hitta rätt variant av.

Om du själv är kvinna så har du onekligen upplevt någon gång att ha svårt för att hitta en bra bh, oavsett om du har stora, små eller mittemellan! Därför blev jag så himla glad när jag fick den hjälpen jag behövde av en vän att hitta sköna underkläder – som passar! Jag blev faktiskt så överlycklig att jag kände mig tvungen att dela med mig av det här till andra tjejer:)  Och när man ser hur glad andra blir för hjälpen, och inte minst nöjd med sina snygga inköp,  så betyder det mycket! Såå många som går omkring med fel storlek, tung byst och gnagande kläder! Vi är ju ändå tjejer, och bh’ar använder vi varje dag till alla olika anledningar. Ska det verkligen behöva vara ett ”ont” måste?!

Nä, det är jag färdig med i alla fall! Jag som t.o.m har gjort en bröstreduksjon för att jag var så less på framvikten!:) Men det hjälper lite om man fortfarande använder bh’ar som inte passar 100%!

Jag tycker att det har varit helt ovärdeligt att kunna få den här hjälpen hemma, och pröva i lugn och ro – utan att behöva springa mellan affärer ,med ointresserade expediter, och klä av och på och av….speciellt på vintern! Suck! Blir svettig bara av att tänka på det! Till slut så tar man ju bara nånting som man tror är sin storlek för att man helt enkelt inte orkar att prova.

Bra bh’ar är en god investering! Som bra skor. Eller en bra säng! Vi tillbringar ju en avsevärd tid av våra liv i ‘dom’;) Livet är för kort för att gå å rätta på bh’n hela dagarna i alla fall!

Men…tyvärr har jag ju inte haft tid att pyssla på med detta så mycket som jag skulle önska..:/ Jobb, studier og barn tar all tid. Så vänner har i stället fått besöka mig hemma om dom har velat prova. För mycket vackert finns det!=)

Vill du se ett utval av alla underkläder så kan du gå till www.pxc.se!

Där finner du förhandlare i närheten av dig, och svar på andra frågor du eventuellt har. Kanske är du själv sugen på att pröva detta som ett trevligt extrajobb. Och vill du handla direkt från webshopen så går det naturligtvis bra.

Men jag rekommenderar att du konsulterar med en återförsäljare nära dig för att få hjälp att hitta dina favoriter!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: