Exklusiva underkläder hem till dig

Exklusiva underkläder var kanske inte det första jag trodde att jag skulle jobba med när jag blev stor. Men så var jag tvungen att bli ganska så ”vuxen” innan jag förstod värdet av riktigt bra underkläder av hög kvalitet.

Jag förhandlar flera olika märken, men just ‘Ulla’ (som är en tysk producent) med 70 års erfarenhet, och experter på större storlekar, är nog utan tvekan också dem med högst kvalitet och bara finaste europeiska tyger. Bara en i taget har de en ‘Excklusive Line’ som är lite mer vågad och läcker. Det är den vi ser på bild nedan. Sen när den är färdigproducerad kommer en ny variant och ersätter den.

Också till dig som går i bröllopstankar och vill vara extra fin på den stora dagen, så är det just; Ulla jag rekommenderar. Set’et nedanför heter ‘Victoria’ och finns som body, korsett, bh, trosor och gördel. Även i en fancy svart/blå variant.

‘Maxima’ är en annan fin serie att föreslå till just bröllop. Finns som helkupa- och low-cut bh också. Lättvadderad och otroligt mjuk och skön.

‘Sofia’ kunde jag inte låta bli att ta med som ett litet exempel. Den mint-gröna och fräscha färgen har fått många att önska just denna. Helt ovadderad men ger så otroligt fin form och lyft i sitt snygga snitt.

För varje gång som jag och kunden provar ut och hittar den där perfekta bh’n med perfekt passform – och kanske till och med hennes första ”riktiga” bh – ja då är det en underbar känsla! Speciellt för kunden såklart men också för mig. Jag vet hur glad man blir när man äntligen hittat rätt och något man är så nöjd med – samtidigt som jag vet att kunden kommer kunna ha stor användning av den, och därmed slippa bekymra sig både för att skaffa en ny snart och att använda halva dagarna på att rätta på en obekväm bh.

Därför brukar kunderna förstå ganska snart att den där ”dyra” bh’n faktiskt har sparat dom pengar. I stället för att köpa många på rea som passar dåligt och ligger och samlar damm så kan man hellre nån gång om år investera i lite bättre, exklusiva underkläder – och sluta kasta bort pengarna! 

webshopen kan du se en del av vad som finns i kollektionen, samt priser och färgvarianter, men du kan inte beställa dessa online. Däremot kan du hitta återförsäljare som kan hjälpa dig att prova ut den perfekta Ulla-bh’n för dig. Och du kan också ta kontakt med mig. Jag brukar göra mitt bästa för att få till hemma-besök så länge inte avståndet blir för långt:)

Lämna gärna en kommentar om vad just Du tycker är viktigt med underkläder:)

Här är hela katalogen från Ulla hösten 2019: 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: