trender i underkläder våren 2019

Trender i underkläder??

Nä, jag bara skojade! Ingen behöver väl bry sig om vad som är trendigt när det kommer till underkläder. Det är det som är det fantastiska med att jobba med just underkläder =) Det är vad vi har närmast våran kropp och inte så många som ska se – så därför kan man välja och vraka precis det man vill och ta det man tycker är vackert för tillfället.

Men det vi har fått in nu som är nytt för säsongen är mer i marinblått, och mer bygelfria bh’ar – även en ny variant speciallt anpassat proteser. Den är från märket Royce och heter Maisie och är superbehaglig för vem som helst.

Som jag har skrivit om förut, och som du kanske redan vet, har våran levereantör och producent Ulla det erbjudandet för alla sina modeller; att utan extra kostnad få vilken som helst av deras bh’ar omsydd med fickor för just din protes. Helt fantastisk service! Så att verkligen ALLA kan känna sig supertjusig under kläderna.

Lingadore kommer även med mörkblått i sin ”Daily”-serie och en ny triangel-modell som jag tror kommer bli väldigt uppskattad bland yngre och mindre byster.

Till männen kommer tre nya fräscha mönster på deras favorit-boxer från Alexander Cobb. Har redan flera karlar där som står i kö och väntar på första försändelsen. =)

Minimizer’n vi fick in i höst från Berlei blev genast en sensation! Den är helt fantastisk och finns upp till J i kupa. Ger ett väldigt snyggt håll, stöd och form i supersoft material i bh-bandet. NU har vi den även i bygelfri version. Även om man har stor byst, men önskar utan bygel av olika anledningar, så tycker jag att den är riktigt snygg.

Beauty från Berlei

Det jag hoppas på är att vi också får in fler färger av deras sport-bh ”Electrify” så småningom 😉

En annan sak som jag glömde nämna i höstas var ju lanseringen av den nya doften på SOAK – nämligen ‘Pineapple’ ! Och den bara luktar himmelsk och sätter igång spottkörtlarna, haha! Den är verkligen fresh! Och nu tror jag snart att jag har provat Soak på det mesta, men hela tiden kommer jag på fler grejer att testa ut det på. Nu sist mina dammsugar-filter. Fungerade helt magisk! Rent som nytt! Och nu luktar det även gott när jag dammsuger =)

Ja…det var det viktigaste om vårens nyheter, haha! Hur man tvättar underkläderna…och annat 🙂 Soak är nämligen ”handtvätt utan handtvätt”. Helt genialt – sprid och låt världen få veta att det finns!

Tidigare har jag lagt upp massa bilder på nyheterna. Men jag tror jag bara bifogar katalogerna helt enkelt. I dem kan du se basvarorna samt säsongens nyheter. Och kom ihåg att det finns såå mycket mer än vad som visas i katalogerna 😉 Ta kontakt för en egen visning och handla perfekta underkläder hemma hos dig själv!

Åter en gång; det här är verkligen något som det är enorm efterfrågan på och så otroligt uppskattad service vi ger. Problemet är bara att för få vet om att det finns än, och vi som redan jobbar med det hinner inte hjälpa alla kunder som kontaktar oss. Därför behöver vi bli fler förhandlare i både Sverige och Norge som kan hjälpa fler damer och inte minst hjälpa varann!

Är du på utkik efter ett verkligen skojigt extrajobb eller hobby? Kanske du har drömt om att starta eget? Då bör du överväga detta. Om inte annat tipsa alla du kan tänka dig som kan stämma in på detta och ha bra av att komma ut och ha kul med andra tjejer!

KOLLA IN DENNA SIDA SÅ FÅR DU VETA MER. Och följ mig på Facebook för färska uppdateringar och nyaste kataloger!

En tanke på “trender i underkläder våren 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: