Personlig shopper

I dessa tider är vi kanske inte så sugen på att stå och trängas i klädaffärer eller i kö till provhytten. Just därför är det kanske mer aktuellt ån någonsin att kunna handla lite mer enskilt och privat. Det har jag märkt utgör en stor skillnad för många – oavsett pandemi eller inte!

Ulla Zoe

Att kunna erbjuda en unik och personlig service när det gäller något som ”ligger oss nära” är faktiskt något jag är väldigt stolt över att bli anförtrodd med.

Jag är enormt tacksam över den tilliten som jag känner att mina kunder ger mig när de kontaktar mig för utprovning eller återkommer med nya önskemål eller beställningar. Det är det som ger mig allt giv till att göra mitt yttersta för att kunden ska få precis det den vill ha.

Att denna typen av service allt mer håller på att försvinna är tydligt. Allt mer av handel går över till web-butiker där man överlåts till sig själv att göra dom rätta valen. Några saker kommer alltid vara svåra att köpa utan provning; jeans, skor OCH bh’ar!

”Carla” Ulla

Du vet vad jag menar. Och alla andra kvinnor med oss! Därför finns det nog ingen som inte uppskattar att hitta sin rätta match när man först ska förnya garderoben. DU kan utgöra en stor skillnad för många andra.

Finner du glädje i att göra andra glada. Är jordnära och genuin i ditt möte med andra människor? Har du dessutom intresse för kläder och mode? Då skulle du också kunna bli en helt suverän ”personal shopper” när det kommer till underkläder!

PXC Underwear

Tycker du att det är svårt att hitta den perfekta bh’n? Min mission är just att hjälpa Dig hitta en perfekt match👌🏼 Alla dessa ”aha-upplevelser” när det kommer till storlekar och olika typer av bh’ar är prislösa💡 Du kan också vara en del av att få kvinnor känna sig vacker och tillpass i sin egen kropp.

Om du vill veta mer, så kontakta mig gärna! Jag reser dessutom en del för att hålla visning, tjejkvällar, event och liknande:)

Vi ses i en bygd nära Dig!💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: