Extrajobb ska vara kul, och jag behöver kollegor!

Jag vet att jag har skrivit om det här tidigare och det kommer nog aldrig bli oaktuellt heller…

Många söker en skojig deltidssyssla eller extrajobb som dom kanske kan utveckla till ett eget företag sedan. Jag har hittat helt rätt, och nu söker jag fler som kan tänkas jobba tillsammans med mig – och hjälpa kvinnor att hitta rätt bh! Och ju fler vi är som kan lära oss om den kunnskapen och dela med oss om de råden och ge vägledning  – ju fler kvinnor har i ALLA FALL EN sak mindre att tänka på och irritera sig över.

Sedan 2013 har jag som oberoende återförsäljare av PXC Underwear haft ett otroligt skojigt extrajobb. Sedan jag själv fick hjälp och fattade att den här tjänsten faktiskt existrerar så har jag inte tvekat en sekund – det här är något alla kvinnor behöver!Ulla-Sophia-caribbean-sea-Artikel-abe2c2d3

Det enda som gnäger mig är att jag inte fick veta om det tidigare.

Jag ville se hur pass attraktivt det här kunde vara för andra, utan att på något som helst vis marknadsföra sig, för jag ville bevisa för mig själv mest att det här skulle vara ”en grej som i princip skötte sig själv” och att man inte behövde ”tjata” eller pröva ”sälja” något till någon.

Det började smått med att en vän kom på besök, såg klädstången och ville prova naturligtvis. Det är helt enkelt på den vägen det har gått. Det spred sig, det blev omtalat! ”Hos Ann-Sofie kan man få hjälp!”   Och så blev det någon hemmavisning, tjejkvällar, tema-kvällar, mer hemma-besök… Folk jag inte kände började kontakta mig för att de hade hört talas om det. Vilket är fantastiskt kul!

Det är väl huvudsakligen de sista 2 åren att jag gradvis har börjat ”visa” vad jag gör. Våga visa vad som har blivit en passion. Numera delar jag på Instagram, har en board på Pinterest med allt jag har hemma i kollektionen, egna Facebook-grupper för mina kunder, nya samarbetspartners och skriva om det här på bloggen då förståss.

Även extrajobb blir roligare när man har någon att samarbeta med till tider.

Har även provat på att stå på ett par mässor, vilket har gett positiv respons absolut, men gör att jag känner att jag inte riktigt hinner förmedla all hjälpen.  Allt det viktiga som vi gör och lär våra kunder under en ”normal” visning där man faktiskt kör igenom en presentation med BH-skola innan man börjar prova.

För min del har det här blivit en passion då alla kvinnor man har mött i alla åldrar (från 16 till 80+)  och storlekar och former har fått mig att inse att det inte har någon betydelse. Vi känner alla samma besvär, komplex med kroppen och problematiken med att hitta en riktigt bra bh.  Därför ser jag det inte längre bara som ”ett plagg” alla kvinnor behöver, men som en väldigt viktig pusselbit som gör så otroligt mycket för vårat fysiska välbefinnande, självkänsla och utstrålning! En bra bh är en av de få verkliga ”quick fixes” vi kan erbjuda en kvinna idag. Du får och ser resultatet med en gång! What you see is what you get. Inga tomma löften eller dolda agendor.

DET ger mig en sådan glädje! Varje gång man ser hur lycklig en skön bh kan göra en människa =) Det måste verkligen betyda en del när man får så många härliga, glada feedback:)

DU VET att du har på dig en bra bh när du inte har tänkt på den på hela dagen 😉

Så… Det här brinner jag för!

När jag har tid tar jag mot kvinnor i mitt hem eller besöker dom ”ute i fält” =) Dessutom tycker jag att det här är en väldigt styrkande möjlighet för alla kvinnor på så många plan. Inte bara kan vi få känna oss vacker och lyxig innifrån och ut, men det ger också alla kvinnor, från alla ”walks of life”, möjligheten att  enkelt kunna starta eget företag om man vill eller bara tjäna lite extra och späda på inkomsten. Sen så är det rent allmänt en givande och skojig hobby som kommer göra att du träffar många härliga människor och inte minst verkligen känna att du gör en skillnad för dem i deras vardag – för DU förstår problemet!   Kvinnor som hjälper kvinnor – det är girlpower det!

Det är en fantastiskt härlig omväxling dessutom till vad jag vanligen jobbar med. Är statligt anställd här i Norge och har ett perfekt jobb för mina intressen och kunnskaper. Sedan har allting för mig alltid handlat om mat & dryck i alla sammanhang, så det är kul att göra något helt annat ibland. Vem hade kunnat tro att man skulle ha som hobby att vara ”bh-konsulent”??! Inte jag i alla fall! Haha!    Det har varit otroligt lärorikt för min egen del, har blivit mer självsäker och duktigare att prata inför andra. STOR boost för mig!

Nu kan alla andra härliga norskor också hoppa på möjligheten då PXC Underwear äntligen öppnar i Norge!

Så jag letar efter dig som är på utkik efter ett extrajobb men också har sinne för service, omsorg, kunna  vara en bra lyssnare och inte ha för bråttom i svängarna. Allt annat som har med produkterna att göra kommer du få väldigt bra coaching på. Vi är ett närverk med duktiga damer i alla åldrar och olika långa erfarenheter som kan assistera dig – oavsett hur mycket eller lite du vill pyssla på med detta.

Jag hoppas att du kanske känner igen dig i något av det jag har förmedlat. Låter det som ett intressant extrajobb och du vill veta mer så ska du gå in på denna link; pxc.se/annsofie

Hoppas vi hörs snart! 😉

Namaste!

 

2 reaktioner till “Extrajobb ska vara kul, och jag behöver kollegor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: