Sport-bh och sport bh! Skillnaden på bra och dålig.

En gång för alla – en elastisk topp är INTE en sport-bh!

Jag vet att vi kallar det för sport-bh och att det anses som så, så det här är kanske min helt egna mening men… Jag tycker för att få kallas en bh måste den ha en slags formsydd funktion. Det kan vara utan byglar, för all del, men det bör separera brösten. Därför rekommenderar jag bara sport-toppar till kvinnor med liten och fast byst.

Alla över medium eller 80 B som ett ca skulle jag rekommendera en sport-bh med byglar. Skillnaden på stöd och funktion är som dag och natt! Och ju större byst desto mer stöd från övre del av kupan behöver man också.

Men håll med om att det inte känns särskilt behagligt att träna och svettas när det känns som brösten ligger som en limpa i en topp! Har man först det problemet så vet du säkert också hur kul det är med röda ustlag, finnar och irritation mellan brösten för att det hela tiden blir svettigt/fuktigt när brösten blir hopklämda.

Sedan jag själv fick ”uppenbarelsen” av en skön och stadig sport-bh så känns det ännu mer självklart att göra det jag gör på fritiden – nämligen att hjälpa kvinnor hitta RÄTT bh’ar!  I min lilla flyttbara butik tar jag emot kunder hemma eller åker bort på besök för att hålla BH-skola och visning, samt hjälpa damerna att prova ut den perfekta bh’n.

Då förespråkar jag starkt att man i alla fall investerar i EN bra sport-bh om man inte redan har det. Det bör vara ”basen” av 3-4 olika modeller bh’ar som man har att byta mellan, oavsett om man är en joggare eller bara tycker om att gå promenader. Jag har nästan bara sport-bh på jobbet även.

Här får du riktigt bra alternativ på sport-bh’ar!

Som återförsäljare för PXC Underwear förhandlar jag sport-bh’ar från ett par märken; Berlei och Ulla Dessous.

Berlei är en australiensk producent och inte minst det kvinnliga tennis-stjärnan Serena Williams favorit! Hon har svurit till dem enda sen hennes mamma tipsade om Berlei. När Berlei fick veta det så ville dom så klart ha hennes ansikte utåt på produkterna – och så blev det. Vi i PXC har valt Berlei för mycket skön och hög kvalitet, och det är inte konstigt att det har blivit mångas favorit numera.

Sen så har vi då ett par sport-bh’ar från ‘Ulla’ som heter ”Kate”och ”Sydney”. Ulla är en produsent som specialiserar sig på stora stolekar med har allt mellan 65 A till 130 N! Så deras sport-bh’ar är absolut det bästa till storlekar 80F och uppåt skulle jag vilja påstå. De som provat brukar få en riktig aha-upplevelse!

Tänk också på…

Så en viktig sak med en bra sport-bh är ju också att den ”andas” så att det inte blir för varmt eller obehagligt under hög aktivitet. Berlei har faktiskt en liten stretch mellan bygeln och kupans tyg för bättre passform och ventilering. Inte minst så finns dom i läckra, fräscha färger – som bara håller och håller!

I PXC Underwear har vi ensamrätt på dessa märken i Sverige. Skulle du ändå finna dem på en online-butik så är det för att företaget har bas i utlandet.

Vill du själv uppleva dessa härliga modeller och så mycket mer i våran kollektion av underkläder så är det bara att höra av sig! Du kan beställa på nätet med vi rekommenderar att få hjälp att hitta ”den rätta” först innan du beställer, så att du slipper ha ännu en bh i skåpet som inte passar 😉

Gå in på denna link för att se mer eller boka en egen visning!

Hoppas vi ses!

Ha en fn-fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: