Brudunderkläder? Går du i bröllopstankar?

Om du är den blivande bruden kanske du önskar dig extra snygga och behagliga brudunderkläder till den stora dagen 😉

Och en fördel är kanske också att välja brudunderkläder först så att du har att prova under klänningen.

Med en av oss återförsäljare från PXC Underwear kan du göra detta hemma i lugn och ro, och kanske samla dina vänninor, för en trevlig kväll med provning av underkläder. Då får du den absolut bästa servicen och har möjlighet att prova våra mest exklusiva underkläder som bara säljs via personlig konsultation – så att man får en perfekt match och blir 100% nöjd.

Från och med denna vår så kommer ”Ulla Dessous” med en ny vacker serie som heter ‘Maxima’; Den finns som korsett med avtagbara axelband, body, low-cut bh och vanlig bh samt trosa och string. Perfekt som brudunderkläder!

‘Victoria’ är också en lyxig klassiker som har hängt med i många vackra färger. Finns i både vit och svart/blå i body och korsett med avtagbara axelband, samt bh, gördel och trosa och string.

‘Ella’ är en feminin serie med ovadderade bh’ar och bodys i full-kupa.

‘Carmen’ lika så 🙂 Finns i svart, vit och beige i både bh, trosa och body.

‘Viola’ har en slät härlig kvalitet av satäng och mikrofiber. Finns som body och bh, med extra stöd för större storlekar, och vadderade axelband – samt trosa. I svart, vit och röd. Bh’n har extra stöd i större kupor.

Men det finns mer…

‘Carla’ kommer tillbaka i vitt denna vår i både body och bh. Helt ovadderade kupor och superskön kvalitet. Bh’n är med extra stöd i större storlekar. Svart, vitt och blått!

‘Sophia’ är också super-romantisk med den mjuka rosa färgen. En personlig favvo!

Sophia från Ulla

Formande och slimmande underkläder

Har man redan en favorit-bh med bara önskar att slanka till siluetten lite under klänningen är dessa body-liners otroligt bekväma alternativ; ‘Yara’ i färgerna; svar och hud. Avtagbara axelband på de översta, eller möjlighet att lägga dem i kors bak. Skönaste kvalitet mikrofiber som finns! Och inte minst kanter som inte känns eller gräver sig in i rumpa och lår. Deras panty är också underbar – speciellt under klänning om man vill undvika skavsår 😉

Den blivande bruden

Kanske känner du en blivande brud som skulle behöva en sak mindre att tänka på? Starta möhippan med en lyxig underklädesprovning med ”BH-skola” – det kostar ingenting att boka mig till en visning.  Man får handla av kollektionen jag har med mig, annars kan jag beställa hem det som eventuellt saknas.

Skulle något mot förmodan inte vara till full belåtenhet med köpet så kan man kontakta mig för en lösning på problemet 🙂

Till vardags är det vin som är mitt yrke, och många damer brukar önska sig en helafton med både underkläder och vinprovning. Teman brukar skräddarsys efter önskemål 🙂

Så tveka inte att kontakta mig för en rolig och lärorik kväll!

Klicka här eller på någon av bilderna för mer info!

Hoppas vi ses snart! 😉

SaveSave

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: