En perfekt present till kvinnan!

Oavsett vem hon är så kommer hon garanterat uppskatta denna present – en BRA bh!

Carla från Ulla

Ja, jag vet…man springer inte och köper underkläder till vem som helst. Men man kan anlita en bh-expert till vem som helst 😉 Antingen som ett presentkort med privat vägledning och utprovning, eller som ett event/hemmavisning för en grupp med tjejer! Denna typ av present till kvinnan brukar bli ett uppskattat tema oavsett åldersgrupp – det är ju aktuellt för alla kvinnor.

Man kan ha det som tema på en möhippa, tjejkväll, julklapp, födelsedagspresent eller bara helt enkelt som en riktig skämma-bort-present med en helt privat konsultation med visning av kollektion med utprovning och shopping.

Alldeles för många kvinnor går omkring med fel storlek på bh’n! Det ska inte behöva vara så. Vi ska trots allt leva bekvämt med dem hela livet – förhoppningsvis. T.o.m om du har proteser så har våra duktiga konsulenter erfarenhet med det och hjälper med att hitta kundens bästa alternativ efter önskemål.

Med en egen visning en kväll kan din favorit-kvinna, tillsammans med sina vänninor, få en egen bh-skola och en bred kollektion att välja från – så att dom hittar precis det dom önskar.

Vi har bh’ar till både vardag, fest/lyx, sport, bad och amning! Och naturligtvis matchande underdelar.

Klicka på bilden nedan för att komma i kontakt med mig eller bli hänvisad till din närmaste bh-konsulent! Det blir en kanon present till kvinnan i ditt liv; en vän, flickvän, mamma, dotter eller varför inte till dig själv!;)

Underklädesbutiken hem till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: